Csabay Domonkos, Rafael Mário, Balogh Tamás, Balogh Ádám, Balázs-Piri Soma, Váradi László és ifj. Balázs Elemér zongoraestjei keddenként este 6 órakor július 28. és szeptember 8. között a Bartók Emlékházban.

Az MVM által támogatott Junior Prima Díjasok hangversenysorozat kiemelkedő tehetségű fiatal zeneművészeknek biztosít bemutatkozási lehetőséget. A sorozat 2020. nyarán folytatódik a Bartók Emlékházban. A nyári első koncerten, július 28-án Csabay Domonkos Bach-, Beethoven-, Liszt- és Ravel-műveket szólaltat meg. A nyári sorozat utolsó koncertjére szeptember 8-án kerül sor ifj. Balázs Elemér főszereplésével.

Az MVM Koncertek közül több esemény is elmaradt a világjárvány miatt. A nézők kárpótlására a nyáron 21 rendkívüli koncertet is megrendeznek. A Bartók Emlékházban rendezendő 7 koncerten 60-60 néző vehet részt. A jegyeket az elmaradt koncertek helyett is igényelhetik nézőink a regisztrálás sorrendjében. A jegyek ára egységesen 4.000 Ft. A bevétellel a fiatal művészeket is támogatják. A tavasszal elmaradt Rafael Mário koncert jegyei bármelyik koncertre becserélhetők.

Regisztráció az mvmkoncertek@gmail.com e-mail-címen. Bővebb információ a www.azongora.hu honlapon, ahol a koncertek műsorát is megtalálják.

A fotón Csabay Domonkos.