Ádám Adrienn két évvel ezelőtt rendezhette meg második fotókiállítását, melynek a Damjanich János Múzeum adott helyet. A fiatal fotós hálás a lehetőségért, hogy újabb önálló tárlata Lengyelországban, abban az országban nyílhatott meg, ahol a közönség nagyon érdeklődő a fotográfia és a fiatal művészek alkotásai iránt.

A huszonéves alkotó – az utazás témáját körbejárva fotóin – színes összeállítást tárt a közönség elé a világ számos pontjáról. Adrienn törekszik a különleges és az egyedi helyzeteket észrevenni, fényképezőgépe segítségével megörökíteni azokat. Fontos számára, hogy egészében visszatükröződjön fotóin, ahogyan szemléli a világot.

„A fotózás tizenéves korom óta nagyon kedvelt időtöltés számomra, és bárhol járok a világban, az értékekre figyelek. A pillanat fontosságát szeretném átadni a képeken keresztül, és megérinteni az embereket” – mondta Adrienn.

Szeptember 2-án Krakkóban dr. Gerencsér Tibor főkonzul nyitotta meg az Ádám Adrienn fotóiból rendezett válogatást Magyarország főkonzulátusi épületében.

A nyitóképen Ádám Adrienn Thaiföldön készült fotójának részlete látható.