A Budapest Park és a Beat Radio együttműködésében létrejövő Parkoló című műsor amellett, hogy a koncerthelyszínen fellépő, A kategóriás hazai sztárokat hozza közelebb a hallgatókhoz, élőben enged betekintést a színfalak mögé.

„Nagyon izgatottan várjuk a Budapest Parkkal közös műsorunkat, amiről már az előkészületek során bebizonyosodott, hogy egyedülálló tartalom lesz. Komolyan gondolom, hogy ez a rádiózás és a koncertszezon legizgalmasabb fúziója” – mondta el az együttműködésről a műsorvezető, Rédl Ádám.

Miközben a hallgatók az esti koncertre készülődnek, bepillantást nyerhetnek, mi zajlik éppen a háttérben: az előkészületeknek és a színpadra lépés előtti utolsó feszült, izgalommal teli pillanatoknak is részesei lehetnek. A zenészek mellett a zeneipari háttéremberek is reflektorfénybe kerülnek, és rengeteg kulisszatitokkal készülnek.

Minden adást a Park backstage-ben kialakított stúdióban rögzítenek, az exkluzív interjúk mellett pedig a legjobb zenékkel és a „legparkosabb” hangulattal készülnek egy hónapon keresztül, hétfőtől szombatig 16 és 18 óra között a Beat rádión.

Fotó: Rosta Márk